Ondersteuning en advisering

Niemand kan het alleen...

En zeker een ondernemer niet!

Het runnen van je eigen bedrijf is elke dag een topprestatie, zoveel moeten doen en toch tijd te kort komen. Een ondernemer mag geheel zelfstandig zijn kostbare tijd indelen, heel fijn maar ook dé valkuil. De aandacht gaat natuurlijk uit naar de corebusiness, je diensten en producten en natuurlijk de klant! Dat is leuk maar de minder leuke dingen worden dan gemakkelijk “even” uitgesteld …tot… ja, tot wanneer…?

Een universeel autobedrijf is vaak sterk in techniek, omgang met klanten en zeer flexibel.

Daar wordt terecht veel tijd ingestoken, waardoor zaken als personeel, PR en management even uitgesteld worden. Een moeilijk functionering of motivatie gesprek wordt doorgeschoven of nog erger, in de kantine, tussendoor, zonder vastlegging of follow-up “even” gedaan. Is het dan vreemd dat er personeelsproblemen ontstaan?

Ook je visie en je missie op de branche nu en in de toekomst is erg belangrijk, daar stuur je op.

De tijd nemen om daar, al of niet met meerdere vakgenoten, over na te denken en te komen tot een concreet plan is toch lastig.

Ik begrijp dat.

De jarenlange ervaring en lering gebruik ik nu om andere Automotive bedrijven te helpen met advisering en ondersteuning. Ik wil u werk, wat u toch veel tijd kost, uit handen nemen of erin ondersteunen.

Nieuwsgierig en niet bang voor een kritische gesprek? Je moet het wel durven hoor!

Mijn persoonlijk verhaal lees verder-> Stoppen en doorgaan Saris 4×4 bovag

Bel me gerust, 06 – 53 88 53 61

Scroll naar top